Selecteer een pagina

HALLO!

Ik ben Linda Kater en samen met mijn man (ook ondernemer!) en drie kinderen woon ik in Noord-Holland op fietsafstand van het strand en de duinen.

Ik krijg enorm veel energie van het helpen van anderen en toen ik bekend werd met het beroep van Virtual Assistant zag ik mogelijkheden! Sinds juni 2022 ben ik gestart met mijn bedrijf VAbyLK (Virtual Assistant by Linda Kater) en is het mijn doel om ondernemers te ontzorgen, ze te helpen om structuur aan te brengen in hun bedrijf en processen efficiënter te maken. Dit kan op afstand maar is zeker ook mogelijk op locatie.

Met 12 jaar Supply Chain ervaring bij een multinational (waarvan 6 jaar als teammanager) en 8 jaar werkervaring in diverse ondersteunende functies bij een internationaal familiebedrijf ben ik multi-inzetbaar. Bij mij ben je aan het juiste adres voor werkzaamheden die vallen onder Business Support, Project Management en Financiële Administratie. Kijk hier wat ik zoal voor je uit handen kan nemen.

Met mijn plan- en organisatietalent zorg ik ervoor dat je meer overzicht en structuur krijgt. Hierdoor krijg jij meer tijd en ruimte in je hoofd om te groeien met je bedrijf. Stress hebben van dingen die niet geregeld zijn is verleden tijd. Ik ben een betrouwbare professional en doe wat ik zeg. Doordat ik snel werk en graag een hoge kwaliteit lever, kun jij  taken uit handen geven en je concentreren op je core business. 

Dus sta jij altijd aan, ren je van taak naar taak en heb je 1001 dingen op je to-do lijst staan? Laat mij dan werkzaamheden overnemen die je teveel tijd en energie kosten, zodat jij niet meer alles alleen hoeft te doen. Natuurlijk kun je heel veel dingen ook heel goed zelf. Maar hoe fijn is het als je met een gerust hart dingen uit handen kunt geven, geen vaste personeelskosten hebt en mij alleen betaalt voor de uren waar je mij voor nodig hebt.

Word jij hier ook enthousiast van? Het lijkt mij leuk om kennis met je te maken tijdens een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen welke taken ik voor je zou kunnen regelen.

Wil je me nog wat beter leren kennen? Dit ben ik ook:

Ik hou ontzettend veel van reizen en heb veel mooie plekken mogen bezoeken. Na het krijgen van mijn kinderen is dat niet gestopt en heb ik met mijn gezin in 2020 een prachtige reis gemaakt van 7 maanden.

Ik leef graag gezond en van activiteiten als hardlopen, yoga, wandelen en skiën krijg ik veel energie.

Ik ben liever in de natuur dan in een stad.

Mensen die mij goed kennen omschrijven mij als loyaal, zorgzaam, betrouwbaar en geïnteresseerd.

Ik hou er enorm van om dingen uit te zoeken.